headerphoto
Glomazni otpad PDF Print E-mail


Knjižicu s korisnim uputama i informacijama koju ste tijekom ožujka primili na kućnu adresu na stranici 8 stoji obavijest:

Grad Sveti Ivan Zelina i Zelinske komunalije d.o.o. nude Vam mogućnost besplatne usluge odvoza i zbrinjavanja kućnog glomaznog otpada. Ukoliko imate podmirene sve financijske obveze prema Zelinskim komunalijama, možete podnijeti zahtjev za odvoz glomaznog otpada jednom tokom godine i mi ćemo doći po njega u roku od 14 dana. Odvoz glomaznog otpada za Vas je besplatan!

Javite nam svoje podatke na telefon 01 2040 765 ili 01 2040 755; telefax: 01 2060 716 ili putem e-mail poruke This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

U slučaju da imate potrebu odvoza kućnog glomaznog otpada, a ne možete naći knjižicu javite se u Zelinske komunalije gdje će nakon provjere zaprimiti Vaš zahtjev.

Moramo napomenuti da otpad kao što je električni, elektronski, željezo, tvrda plastika, gume možete besplatno sami dovesti na deponiju Cerovka radnim danom od ponedjeljka – subote u vremenu od 7-19 h.